Transport zit in ons DNA

Al op jonge leeftijd werd de ‘transportweg’ voor Wildeman Logistics gelegd. Eigenaar Jeroen Wildeman raakte door zijn toenmalige buurman al op 16-jarige leeftijd besmet met het transportvirus.

Iedere vrije dag, ieder vrij weekend of vakantie was Jeroen samen met hem op de vrachtwagen te vinden. Uiteindelijk kon het niet anders dan ook meteen met zijn 18e verjaardag te starten met het behalen van de benodigde rijbewijzen.

Jeroen zou Jeroen niet zijn als dit niet binnen 6 maanden was gerealiseerd. Wat volgde was een kennisreis door nationaal en ook internationaal vervoer.
Door de wegen van het leven kreeg Jeroen een functie op kantoor van zijn toenmalige werkgever waarna hij uiteindelijk Transport Directeur werd van deze grote internationale logistiek dienstverlener.

Na enkele jaren werd het hoog tijd om op eigen benen te gaan staan en is Wildeman Logistics sinds 2021 een feit. Ruime ervaring, kennis en weten wat belangrijk is voor de klant vormen de fundering van Wildeman Logistics.

Transport zit inmiddels letterlijk in ons DNA en iedere dag dragen wij zorg voor onze klanten én gaan altijd nét een stap verder. Altijd gaan wij op zoek naar de best passende oplossing voor onze klanten.
Met recht kunnen wij zeggen: Jouw zending, onze zorg! Dat doen wij iedere dag weer.